Hieronder vindt u de tarieven die door Verademend worden gehanteerd. 

In 2023 komen behandelingen van Vergoedbare CAT-Therapeuten voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket.

Voor de volgende prestatiecode(s) is gedeeltelijke vergoeding mogelijk.

Natuurgeneeskundige therapie | 24005
Lichaamsgerichte psychotherapie | 24513

Betaling graag na de sessie via een betaalverzoek (Tikkie).
Tevens ontvang je een factuur voor eventuele declaratie bij de zorgverzekering.

Wordt de behandeling niet vergoed door je zorgverzekeraar? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om je werkgever te vragen de behandelingen te betalen. Steeds meer werkgevers zijn bereid om te investeren in het welzijn van werknemers. Tenslotte is het ook in hun belang dat jij je vitaal en ontspannen voelt.

Wil je een afspraak verzetten? Dit kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Omdat ik jouw plek gereserveerd houd en niet op korte termijn iemand anders kan inplannen moet ik helaas de helft van de kosten in rekening brengen wanneer de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd of verzet. Dank voor je begrip. 

Als je onder behandeling bent bij een arts en/of specialist of wanneer hiervan in het verleden sprake was, dan word ik hier graag van op de hoogte gesteld. Bij ernstige klachten graag ook altijd de huisarts raadplegen.

Ademcoaching

 • Ademcoaching 1 uur € 65,00
 • Traject 5 x ademcoaching € 300,00, geldigheid 4 maanden. Vanwege de positieve effecten bij ademcoaching zit er in een traject van 5 sessies ook een Access Bars behandeling. Om een optimaal resultaat te behalen is er doorgaans 5 x ademcoaching gewenst, verdeeld over een periode van 5 tot 8 weken. 

Verbonden Ademhaling ‘Helende ademreis’

 • Ademsessie Verbonden Ademhaling, ook bekend als Transformational Breath 1,5-2 uur € 90,00
 • Traject 3 x € 255,00, geldigheid 4 maanden.
 • In januari/februari 2023 nieuwjaarsaanbieding! VA sessie voor 75,00 en voor jou en je vriend(in) samen is het 130,00 euro 

Energetische behandeling

Quantum Touch

 • Behandeling van 1 uur € 65,00
 • Strippenkaart van 5 behandelingen € 300,00, geldigheid: 4 maanden

Access Bars

 • Behandeling van 1 uur € 65,00
 • Strippenkaart van 5 behandelingen € 300,00, geldigheid: 4 maanden

Een losse behandeling kan al een zeer heilzaam en ontspannend effect hebben maar voor de meeste klachten is het raadzaam om voor een optimaal resultaat 5 behandelingen te plannen met tussenpozen van een week tot twee weken, daarna kun je de behandeling bij wijze van ‘onderhoud’ maandelijks herhalen of wanneer je daartoe de behoefte voelt. Je kunt wanneer je een strippenkaart hebt ook kiezen voor een pakket naar keuze.

Bankgegevens:
NL54 INGB 0704 5980 27, t.n.v. C. André

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Bericht

  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons Privacyreglement en Cookie-instellingen om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.