Hieronder vindt u de tarieven die door Verademend worden gehanteerd. 

In 2021 komen behandelingen van Vergoedbare CAT-Therapeuten voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket. Raadpleeg CATvergoedbaar.nl om te zien welke verzekeraars de behandeling gedeeltelijk vergoeden.

Voor de volgende prestatiecode(s) is gedeeltelijke vergoeding mogelijk.

Natuurgeneeskundige therapie | 24005
Lichaamsgerichte psychotherapie | 24513

Betaling graag bij aanvang van de sessie door bankoverschrijving.
Tevens ontvang je een factuur voor eventuele declaratie bij de zorgverzekering.

Wil je een afspraak verzetten? Dit kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Omdat ik jouw plek gereserveerd houd en niet op korte termijn iemand anders kan inplannen moet ik helaas de helft van de kosten in rekening brengen wanneer de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd of verzet. Dank voor je begrip. 

Als je onder behandeling bent bij een arts en/of specialist of wanneer hiervan in het verleden sprake was, dan word ik hier graag van op de hoogte gesteld. Bij ernstige klachten graag ook altijd de huisarts raadplegen.

Ademcoaching

 • Ademsessie ca. 1 uur € 60,00
 • Traject 5 ademsessies € 275,00, geldigheid 4 maanden. Vanwege de positieve effecten bij ademcoaching zit er in een traject van 5 sessies ook een Access Bars behandeling.

Om een optimaal resultaat te behalen zijn er meestal 5 sessies nodig. 

* Een ademsessie voor kinderen is geschikt vanaf 6 jaar.

Training ‘Adem je Slank’

 • Adem je Slank bestaat uit 7 sessies van ca. 1 uur per week. Totaalpakket van 7 sessies € 365,00.
  Wil je Adem je Slank met een groep doen? Dan geldt er voor elke persoon extra een korting van € 30,00 over het hele traject. Max. 6 personen.

Energetische behandeling

Quantum Touch

 • Behandeling van 1 uur € 60,00
 • Strippenkaart van 5 behandelingen € 275,00, geldigheid: 4 maanden

Access Bars

 • Behandeling van 1 uur € 60,00
 • Strippenkaart van 5 behandelingen € 275,00, geldigheid: 4 maanden

Een losse behandeling kan al een zeer heilzaam en ontspannend effect hebben maar voor de meeste klachten is het raadzaam om voor een optimaal resultaat 5 behandelingen te plannen met tussenpozen van een week tot twee weken, daarna kun je de behandeling bij wijze van ‘onderhoud’ maandelijks herhalen of wanneer je daartoe de behoefte voelt. Je kunt wanneer je een strippenkaart hebt ook kiezen voor een pakket naar keuze.

Bankgegevens:
NL54 INGB 0704 5980 27, t.n.v. C. André

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Bericht

  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons Privacyreglement en Cookie-instellingen om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.