Hieronder vind je de tarieven die door Verademend worden gehanteerd. 

Praktische informatie:

Wil je een afspraak verzetten? Dit kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Omdat ik jouw plek gereserveerd houd en niet op korte termijn iemand anders kan inplannen moet ik helaas de kosten in rekening brengen wanneer de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd of verzet.

Betaling graag na de sessie via een betaalverzoek (Tikkie).
Tevens ontvang je een factuur voor eventuele declaratie bij de zorgverzekering.

Wordt de behandeling niet vergoed door je zorgverzekeraar? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om je werkgever te verzoeken de behandelingen te betalen. Steeds meer werkgevers zijn bereid om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van werknemers. 

Ben je onder behandeling bij een arts en/of specialist? Of was dit in het verleden het geval dan word ik hier graag van op de hoogte gesteld. Bij ernstige klachten graag ook altijd de huisarts raadplegen.

In 2023 komen behandelingen van Vergoedbare CAT-Therapeuten voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket.

Voor de volgende prestatiecode(s) is gedeeltelijke vergoeding mogelijk.

Natuurgeneeskundige therapie | 24005
Lichaamsgerichte psychotherapie | 24513

 

Ademcoaching

 • Ademcoaching 1 uur € 65,00
 • Traject 5 x ademcoaching € 300,00, geldigheid 4 maanden. Vanwege de positieve effecten bij ademcoaching zit er in een traject van 5 sessies ook een Access Bars behandeling. Om een optimaal resultaat te behalen is er doorgaans 5 x ademcoaching gewenst, verdeeld over een periode van 5 tot 8 weken. 

Sessie Verbonden Ademhaling 

 • Ademsessie Verbonden Ademhaling, ook bekend als Transformational Breath 1,5-2 uur € 90,00
 • Decembercadeau! Wil je een ademsessie cadeau geven? Als je in december boekt voor januari dan is een ademsessie 75 euro!
 • Traject 3 x € 255,00, geldigheid 4 maanden.
 • Sessie voor 2 personen Verbonden Ademhaling 1,5-2 uur € 135,00 

Access Bars

 • Behandeling van 1 uur € 65,00
 • Strippenkaart van 5 behandelingen € 300,00, geldigheid: 4 maanden

Een losse behandeling kan al een zeer heilzaam en ontspannend effect hebben maar voor de meeste klachten is het raadzaam om voor een optimaal resultaat 5 behandelingen te plannen met tussenpozen van een week tot twee weken, daarna kun je de behandeling bij wijze van ‘onderhoud’ maandelijks herhalen of wanneer je daartoe de behoefte voelt. Je kunt wanneer je een strippenkaart hebt ook kiezen voor een pakket naar keuze.

Bankgegevens:
NL54 INGB 0704 5980 27, t.n.v. C. André

Afspraak maken?

Gebruik de knop rechtsonderin of stuur een bericht via onderstaand formulier.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Hoe heb je Verademend gevonden?

  Onderwerp *

  Bericht