Mijn naam is Colette André. Opgegroeid in alle rust in de omgeving van bossen en weilanden in Dieren aan de IJssel. Daar is de liefde voor de natuur ontstaan. De belangstelling voor natuurlijk herstellen is er met de paplepel door mijn moeder ingegoten. Mijn beide ouders waren sportief en net als ik dol op bewegen in de buitenlucht. 

Naast ademcoach ben ik dochter, zus, vriendin en moeder van twee fantastische jong volwassen zoons en woon ik al weer jaren met plezier in het groene Arnhem.

Enkele jaren geleden ben ik aan een ontdekkingstocht op het gebied van natuurlijk herstellen begonnen en heb ik verschillende opleidingen op dit gebied gevolgd.

Begin 2017 ben ik gestart met praktijk Verademend.

De behoefte om mij verder te ontwikkelen zal voorlopig niet stoppen want er is nog veel te ontdekken! Door jaarlijkse bij -en nascholing wil ik een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg aanbieden.

Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie. Holos betekent heel, wat wil zeggen dat een mens als één geheel wordt gezien, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal als spiritueel.

Soms kan iemand kortere of langere tijd uit balans zijn, er kunnen dan uiteenlopende klachten ontstaan, dit verschilt per mens. Vaak is het zo dat je lichaam weerspiegelt hoe je je van binnen voelt.

Als een mens mentale klachten heeft kunnen er als gevolg daarvan ook fysieke klachten optreden. Omgekeerd kan dit ook het geval zijn, door lichamelijke klachten kunnen er ook mentale en/of emotionele klachten ontstaan. Samen met de client kijk ik wat er nodig is om de balans te herstellen. Dit kan in de vorm van ademcoaching zijn of een energetische behandeling of een combinatie hiervan.

De opleidingen die ik heb gevolgd (allen HBO):

 • Ademcoachopleiding bij Herleva
 • Natuurvoedingsadviseur (volgens de orthomoleculaire voedingsleer) bij Civas
 • Medische basiskennis bij de School voor Homeopathie
 • Quantum Touch bij QTouch Trainingen
 • Access Bars bij Bliss You
 • Transities (levensfasen) bij Con Amore
 • Stress, een integrale visie bij Con Amore
 • De Polyvagaal Theorie in je praktijk By Con Amore
 • Burn-out coach bij Civas 
Afspraak maken?

Gebruik de knop rechtsonderin of stuur een bericht via onderstaand formulier.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Hoe heb je Verademend gevonden?

  Onderwerp *

  Bericht