Mijn naam is Colette André. Enkele jaren geleden ben ik vanuit persoonlijke interesse aan een ontdekkingstocht op het gebied van natuurlijk herstellen begonnen en heb ik verschillende opleidingen op dit gebied gevolgd. Begin 2017 ben ik gestart met praktijk Verademend.

De behoefte om mij verder te ontwikkelen zal voorlopig niet stoppen want er is nog veel te ontdekken! Bovendien verplicht de beroepsorganisatie waarbij ik aangesloten ben jaarlijkse nascholing om een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg aan te kunnen bieden.

Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie en vanuit de 5 natuurgerichte principes. Deze principes zijn energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Holos betekent heel, wat wil zeggen dat een mens als één geheel wordt gezien, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal als spiritueel. Soms kun je kortere of langere tijd uit balans zijn, je lichaam weerspiegelt dan hoe je je van binnen voelt. Graag wil ik mensen helpen hun energiebalans te herstellen d.m.v. ademcoaching en/of een energetische behandeling.

De opleidingen die ik heb gevolgd (allen HBO-niveau):

  • Ademcoach 
  • Natuurvoedingsadviseur (volgens de orthomoleculaire voedingsleer)
  • Medische basiskennis 
  • Quantum Touch 
  • Access Bars 
Wil je meer weten of een afspraak maken?
Bel: 06 – 44 36 50 09 of stuur een bericht.