Mijn naam is Colette André. Enkele jaren geleden ben ik vanuit persoonlijke interesse aan een ontdekkingstocht op het gebied van natuurlijk herstellen begonnen en heb ik verschillende opleidingen op dit gebied gevolgd.

Begin 2017 ben ik gestart met praktijk Verademend.

De behoefte om mij verder te ontwikkelen zal voorlopig niet stoppen want er is nog veel te ontdekken! Door jaarlijkse bij -en nascholing wil ik een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg aanbieden.

Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie en vanuit de 5 natuurgerichte principes. Deze principes zijn energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Holos betekent heel, wat wil zeggen dat een mens als één geheel wordt gezien, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal als spiritueel.

Soms kan iemand kortere of langere tijd uit balans zijn, er kunnen dan uiteenlopende klachten ontstaan, dit verschilt per mens. Vaak is het zo dat je lichaam weerspiegelt hoe je je van binnen voelt.

Als een mens mentale klachten heeft kunnen er als gevolg daarvan ook fysieke klachten optreden. Omgekeerd kan dit ook het geval zijn, door lichamelijke klachten kunnen er ook mentale en/of emotionele klachten ontstaan. Samen met de client kijk ik wat er nodig is om de balans te herstellen. Dit kan in de vorm van ademcoaching zijn of een energetische behandeling of een combinatie hiervan.

De opleidingen die ik heb gevolgd (allen HBO-niveau):

 • Ademcoachopleiding bij Herleva
 • Natuurvoedingsadviseur (volgens de orthomoleculaire voedingsleer) bij Civas
 • Medische basiskennis bij de School voor Homeopathie
 • Quantum Touch bij QTouch Trainingen
 • Access Bars bij Bliss You
 • Transities bij Con Amore
 • Stress, een integrale visie bij Con Amore
Wil je meer weten of een afspraak maken?
Tel: 0644365009 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Bericht

  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons Privacyreglement en Cookie-instellingen om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.