Teambuilding? Ervaar samen de Kracht van Ademen!

Wilt u zich als bedrijf of instelling aanmelden voor een workshop? Ik kan deze in overleg bij u of op een nader te bespreken locatie verzorgen. Lees onderaan deze pagina reacties over de workshop.

Workshop ‘Kracht van Ademen’

Soms raakt je natuurlijke adempatroon verstoord door stress, emoties of pijn. Leer je ademhaling in te zetten voor ontspanning, energie en gezondheid!

Kom ook en ervaar het zelf!

De volgende ademtechnieken zullen aan bod komen:

  • Bewust uitademen: uit je hoofd in je lijf met een effectieve onderbuikademhaling!
  • Hartcoherentie: in een paar stappen van stress naar rust en veerkracht!
  • Fit en energiek ademhaling: voor meer energie en een sterk immuunsysteem! (Methode Wim Hof)
  • Verbonden ademhaling: een helende ademreis voor het opheffen van emotionele en fysieke blokkades! Een actieve meditatie van ongeveer een half uur. Er wordt bij deze oefening geademd op muziek, de oefening is reinigend en verdiepend en is een ware energiedouche!

Locatie
Nader te bepalen

Teambuilding? Verademend!

Datum/tijd
Nader te bepalen

Meenemen
Optioneel: grote badhanddoek een klein hoofdkussentje + een flesje water

Kleding
Losse, makkelijk zittende kleding

Prijs
Afhankelijk van het aantal deelnemers, locatie etc.

Inschrijven
Bel: 06-44 36 50 09 of mail:
info@verademend.nl

Enkele reacties op de workshop:

Britt “Wij hebben op 25 juni de workshop ‘Kracht van ademen’ gevolgd bij Colette. Wij hebben deze workshop ervaren als erg leerzaam, er hing een goede en relaxte sfeer en we vonden het geheel leuk opgezet. Colette legde zaken helder uit en ze begeleidde de verschillende oefeningen goed. Je merkte dat ze goed de tijd voor iedereen nam en de grootte van de groep was precies goed. We zijn als resultaat een stuk bewuster met onze ademhaling bezig en passen de verschillende technieken toe die we bij de workshop hebben geleerd”.

Maarten “Een uitstekende workshop om beter te leren ontspannen door bewuster bezig te zijn met je ademhaling. Wat goede ademhaling allemaal niet kan doen! Colette geeft een heldere uitleg over allerlei aspecten m.b.t. de ademhaling en de oefeningen in deze workshop maken het direct toepasbaar. Een goeie combinatie en echt Verademend…”

Jeanine “Colette had zich goed voorbereid en overal aan gedacht. Van een fijne omgeving, verantwoorde theetjes, hulpstukjes voor ademhaling, de juiste muziek tot goed op de hoogte zijn waar iedereen voor kwam en daar op inspelen. We hadden een zeer gevarieerde groep met evenveel mannen als vrouwen.
Mensen die voor algeheel welbevinden kwamen, duursporters en mensen die lichamelijke klachten hadden en daar via ademhaling ( beter) mee om wilden gaan. Ik ben al jaren bezig met sport en yoga en dus ook met ademhaling maar ik heb veel nieuwe dingen geleerd en ik kan deze oefeningen ook thuis doen”.