Een gezonde leefstijl is de basis voor een gelukkig leven!
Leefstijlcoaching: Verademend!

Het leven is sneller geworden ten opzichte van tientallen jaren geleden, er wordt veel van ons gevraagd. Mensen met een Burn-out zijn steeds jonger. De komst van internet, sociale media, hogere werkdruk en toename van verkeer legt een grote druk op ons persoonlijke leven. Zeker als je een enerverende baan combineert met een gezinsleven en een overvolle sociale agenda kan het zijn dat je jezelf voorbij loopt.

Voor veel mensen betekent dit te weinig tijd hebben voor zichzelf en om hun geestelijke en lichamelijke gezondheid goed te onderhouden. We vervallen in ongezonde (eet)gewoonten en nemen geen tijd voor beweging en ontspanning. Uiteindelijk kunnen er dan klachten ontstaan, stressgerelateerde klachten, van overspannenheid tot Burn-out, depressie, overgewicht of zelfs ‘welvaartsziekten’ zoals diabetes, hartkwalen, ontstekingsziekten.

Ook bij overgangsklachten, wanneer er sprake is van gewichtstoename, stemmingswisselingen, slaapproblemen etc. kan een leefstijltraject zorgen voor een betere (hormoon)balans.

Herken jij jezelf in één van deze klachten of is er misschien een combinatie van verschillende gezondheidsproblemen? Dan is een leefstijlcoachingtraject iets voor jou! In 8 weken werk je toe naar een gezonde, vitale en ontspannen versie van jezelf!

  • VOORJAARSAANBIEDING! Traject van 8 weken leefstijlcoaching: 450,00 euro! (Dit houd in: één gratis sessie).

  • Kom je met een vriend(in)? Ontvang dan allebei nog eens 25 euro extra korting! 

  • Als je aanvullend verzekerd bent kun je de kosten geheel of gedeeltelijk terugontvangen van je verzekering!

  • Neem contact op via onderstaand formulier of bel: 0644365009!

In een leefstijlcoachingstraject werken we aan het vergroten van je bewustzijn op de volgende punten: 

Voeding

  • Is een belangrijke pijler voor een goede gezondheid. Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. In een stappenplan verander je geleidelijk je voedingspatroon en zul je je steeds energieker voelen.

Beweging

  • Als je regelmatig en meer gaat bewegen voel je je al snel prettiger en vitaler! Dit komt door de hormonen dopamine (staan in verband met gevoelens van genot en blijdschap) en serotonine (zorgt voor rust en herstel) die in ons lichaam worden aangemaakt. 

Ontspanning

  • Je ademhaling weerspiegelt vaak hoe je je voelt of hoe je leeft. Leef je gejaagd dan zal je ademhaling ook gejaagd zijn. We gaan door middel van oefeningen werken aan een rustiger en regelmatiger adempatroon. Mindfulness-oefeningen, meditatie en een ontspannende, vitaliserende behandeling (Access Bars) maken tevens onderdeel uit van het leefstijlplan.

Positief denken

  • Wat maakt je blij? Het is belangrijk om te weten wat jou energie geeft en je daarop te focussen. Negatief denken maakt moe. Positief denken is belangrijk voor een goede gezondheid en geeft energie! Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen is iets wat je kan leren door er bewust mee aan de slag te gaan!

Ondersteunende relaties

  • Wie maakt je blij? Ondersteunende relaties zijn belangrijk voor een vitaal en gelukkig leven. Inspirerende mensen in je omgeving die jou kunnen steunen, je waarderen en eerlijk tegen je zijn.

Zinvol leven

  • Wat geeft jouw leven betekenis en inhoud? Ontdek wat jij graag doet, wat je energie geeft en waar je blij van wordt. Nieuwe bezigheden oppakken kan hiertoe leiden! Samen kijken we naar wat jou inspireert tot een zinvol leven.

Wil jij je leefstijl een boost geven? Ik help je hier graag bij! Neem dan contact op via 06-44365009 of stuur een bericht via onderstaand formulier!