Een rustige ademhaling zorgt voor een slanker lichaam!

Slanker door anders te ademen: het kan!

Als je door stress of emoties zoals angst of paniek, niet lekker in je vel zit en regelmatig diep en veel ademt dan maakt je lichaam o.a. de stresshormonen cortisol en adrenaline aan. Je hartslag en je bloeddruk gaan omhoog. Er gaat meer bloed naar de spieren, het hart en de hersenen en minder naar de spijsvertering! Vandaar dat rustig ademen zo belangrijk is als je wilt afvallen. Dieper, trager en langer uitademen zorgt er voor dat je emoties tot rust komen. Er ontstaat een gezond evenwicht tussen lichaam en geest en een betere hormoonbalans.

Wil jij toewerken naar aan een gezonder, vitaler en slanker lichaam? Dan is de training Adem je Slank misschien wat voor jou! 

Naast diverse opdrachten en ademhalingsoefeningen is er aandacht voor gezonde voeding.

Wil je deze training met meerdere mensen tegelijk volgen dan is er een kortingsregeling. Wil je meer weten of een afspraak maken?
Tel: 0644365009 of stuur een bericht.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Bericht

  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons Privacyreglement en Cookie-instellingen om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.