Access Bars zorgt voor rust en ruimte in lichaam en geest

Alle gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en ideeën die je hebt over verschillende aspecten van je leven worden tot op celniveau opgeslagen in je lichaam. Soms kunnen er hierdoor energieblokkades ontstaan die je functioneren belemmeren. Deze blokkades kunnen op den duur zorgen voor lichamelijke, emotionele of mentale klachten en vermoeidheid. 

De Bars zijn energiebanen in en rondom het hoofd die 32 punten met elkaar verbinden. Deze punten worden tijdens een behandeling zacht aangeraakt, waardoor het lichaam in staat wordt gesteld om belemmerende blokkades los te laten waardoor de energie op deze punten (weer) kan gaan stromen. 

Er zijn o.a. Bars voor communicatie, controle, creativiteit, bewustzijn, hoop en dromen, tijd en ruimte, vorm en structuur, vriendelijkheid, dankbaarheid, vrede en kalmte, geld, vreugde en verdriet, veroudering, heling, lichaam en seksualiteit.

Een Access Bars behandeling kan ingezet worden bij de volgende klachten:
stress, burn-out, overprikkeling, hyperventilatie, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, AD(H)D, examenstress, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine en veel andere lichamelijke en mentale klachten.

Access Bars is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het is een behandeling waarvan je volledig ontspannen raakt en waarbij er meer rust en ruimte in je hoofd en je lichaam ontstaat. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel. Terwijl de punten op je hoofd zacht worden aangeraakt kom je in een diepe ontspanning, je hoeft helemaal niets te doen en kunt genieten van de rust maar wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

Voor een optimaal resultaat is het aan te bevelen om ca. 4 behandelingen te plannen met tussenpozen van een week tot twee weken, daarna kun je de behandeling bij wijze van ‘onderhoud’ maandelijks herhalen of wanneer je daartoe de behoefte voelt.

Access Bars: Verademend!
Wil je meer weten of een afspraak maken?
Tel: 0644365009 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Bericht

  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons Privacyreglement en Cookie-instellingen om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.