Access Bars zorgt voor volledige ontspanning en meer rust en ruimte in je hoofd

Alle gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en ideeën die je hebt over diverse aspecten in je leven en door alles wat je meemaakt worden opgeslagen in je lichaam en geest. Soms kunnen er hierdoor blokkades ontstaan die leiden tot mentale en/of fysieke klachten.

De BARS zijn energiebanen in en op het hoofd die 32 punten met elkaar verbinden. De 32 punten op het hoofd worden tijdens een behandeling zacht aangeraakt, blokkades (vastzittende energie) worden opgeruimd waardoor de energie op deze punten (weer) kan gaan stromen.

Een Access Bars behandeling kan ingezet worden bij de volgende klachten:
stress, overprikkeling, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, AD(H)D, examenstress, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine en veel andere lichamelijke en mentale klachten.

Access Bars is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt en waarbij er meer rust en ruimte in je hoofd ontstaat. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel. Terwijl de punten op je hoofd zacht worden aangeraakt raak je heerlijk ontspannen, je hoeft helemaal niets te doen en kunt genieten van de rust maar wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit. 

Access Bars: Verademend!
Wil je meer weten of een afspraak maken?
Bel: 06 – 44 36 50 09 of stuur een bericht!