Access Bars zorgt voor rust en ruimte in hoofd en lichaam

We leven in een maatschappij waarin er veel op ons afkomt en waarin er veel van ons gevraagd wordt. Dit leidt bij veel mensen tot vermoeidheid, stress en vaak  zelfs tot burn-out of andere mentale en/of fysieke klachten.

Door een opeenstapeling van alle informatie, gedachten, ervaringen, ideeën, overtuigingen en patronen in je leven kunnen er blokkades ontstaan in je energiestroom. 

De Bars zijn energiebanen in en rondom het hoofd die 32 punten met elkaar verbinden, deze punten staan voor diverse aspecten in je leven. De punten worden tijdens een behandeling zacht aangeraakt, waardoor het lichaam in staat wordt gesteld om vastzittende energie te ontladen zodat de energie op deze punten (weer) kan gaan stromen en er rust en ruimte ontstaat. 

Er zijn o.a. Bars voor communicatie, controle, creativiteit, bewustzijn, hoop en dromen, tijd en ruimte, vorm en structuur, vriendelijkheid, dankbaarheid, vrede en kalmte, geld, vreugde en verdriet, veroudering, heling, lichaam en seksualiteit.

Een Access Bars behandeling helpt bij de volgende klachten: 

Stress, burn-out, overprikkeling, hyperventilatie, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, (faal)angst, hooggevoeligheid, AD(H)D, examenstress, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine en veel andere lichamelijke, emotionele of mentale klachten.

Access Bars is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het is een behandeling waarvan je volledig ontspannen raakt en waarbij er meer rust en ruimte in je hoofd en je lichaam ontstaat. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bars-Face.jpeg

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel. Terwijl de punten op je hoofd zacht worden aangeraakt kom je in een diepe ontspanning, je hoeft helemaal niets te doen en kunt genieten van de rust maar wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

Eén behandeling kan al verlichting geven maar voor een optimaal resultaat is het aan te bevelen om ca. 5 behandelingen te plannen met tussenpozen van een week tot twee weken, daarna kun je de behandeling bij wijze van ‘onderhoud’ maandelijks herhalen of wanneer je daartoe de behoefte voelt.

Afspraak maken?

Gebruik de knop rechtsonderin of stuur een bericht via onderstaand formulier.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Hoe heb je Verademend gevonden?

  Onderwerp *

  Bericht