Geef jezelf of iemand uit je omgeving die je wilt verrassen een ademsessie cadeau! Een geweldige ervaring om als herboren het nieuwe jaar in te gaan! In een Verbonden Ademsessie word je begeleid in een warme en veilige omgeving, in het begin van een sessie bepaal je je intentie/verlangen, je ademt op fijne muziek en er worden acupressuurpunten aangeraakt. Stress en oude (belemmerende) patronen en emoties worden losgelaten en maken plaats voor een gevoel van rust, vrijheid en nieuwe energie!

In december een speciale aanbieding: een sessie Verbonden Ademhaling, ook wel bekend als transformational breathing, van 1,5 tot 2 uur is in december 75,00 euro! Wil je met iemand samen een sessie boeken, met je partner of een vriend? De prijs hiervoor is 130,00 euro. Boek nu alvast voor December!

December cadeautje: verras met een ademsessie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.