Een Verbonden Ademsessie is een geweldige ervaring om het nieuwe jaar in te luiden! In een Verbonden Ademsessie word je begeleid in een warme en veilige omgeving, in het begin van een sessie bepaal je je intentie/verlangen (voor het nieuwe jaar), je ademt op fijne muziek en er worden acupressuurpunten aangeraakt. Stress en oude (belemmerende) patronen en emoties worden losgelaten en maken plaats voor een gevoel van rust, vrijheid en nieuwe energie!

In maart en april een speciale aanbieding: een sessie Verbonden Ademhaling, ook wel bekend als transformational breathing, van 1,5 tot 2 uur is dan 75,00 euro! Wil je met iemand samen een sessie boeken, met je partner of een vriend? De prijs hiervoor is 130,00 euro. Welkom!

2023 begint Verademend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *