Verademend kan binnen een Ademcoachingstraject een Access Bars behandeling warm aanbevelen. Access Bars is een methode waarbij door zachte aanraking van energetische punten op het hoofd belemmerende blokkades kunnen worden losgelaten. Stressklachten of andere lichamelijke en emotionele klachten verminderen of verdwijnen en er komt ontspanning voor in de plaats.

Voor mensen met ademhalingsklachten, zoals chronische hyperventilatie, waaraan vaak belemmerende gedachten, ideeën en overtuigingen ten grondslag liggen kan een Access Bars behandeling het veranderingsproces positief ondersteunen.

In deze tijd waarin veel mensen stress of druk ervaren of zichzelf opleggen is Access Bars eigenlijk voor iedereen die volledig wil ontspannen aan te bevelen. Ervaar het zelf bij Praktijk Verademend.

* Access Bars is ook geschikt voor kinderen die veel hebben meegemaakt of die veel druk ervaren of zichzelf opleggen bijvoorbeeld door school, examenstress, kinderen met AD(H)D, kinderen met spanningen of andere emotionele of lichamelijke klachten.


Access Bars bij Ademcoaching warm aanbevolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *